Geen producten (0)
Geen producten (0)

Ceropegia Woodii "Marlies Variegata"

€ 7,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG11152
Omschrijving

Ceropegia Woodii "Marlies Variegata"

Opmerkingen: Ceropegia Woodii "Marlies Variegata" is een zeer fraaie en nostalgische plant maar dan in variegata vorm. Ze heeft prachtige variegata bladeren. Ceropegia Woodii "Marlies Variegata" worden verzonden volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Blad: Bladeren behalen een lengte van 0.5 tot 1.5 cm

Hoogte: 80 tot 120 cm. (Hangplant)

Verzorging Ceropegia Woodii "Marlies Variegata" :

De Ceropegia Woodii Variegata gebruikt in het groeiseizoen veel water, het is belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. De plant mag niet met zijn voeten in het water staan (natte voeten) dan kan er wortelrot optreden. 

De Ceropegia Woodii "Marlies Variegata" is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet direct in het felle zonlicht wordt geplaatst. Ceropegia kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. Ceropegia kan geen temperaturen verdragen onder de 10 graden.

Ceropegia Woodii "Marlies Variegata" kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Ceropegia Woodii "Marlies Variegata" groeit vrij snel, net als bij alle planten is het verstandig om de plant eens in het jaar een grotere pot te geven. Daardoor kunnen de wortels verder groeien en wat verse aarde geeft de plant ook extra voedingstoffen. U kunt het beste aan het eind van de winter of begin van de lente overpotten, de plant heeft dan voldoende tijd om aan te sterken voor het nieuwe seizoen.

Matthijsplantenpaleis verpakt en verzendt haar planten zeer zorgvuldig. We gebruiken stevige kartonnen dozen en verpakken met kraftpapier en/of een vanuit gerecycled plastic vervaardigde blister. Het is mogelijk dat er aarde uit de pot valt of een blad breekt tijdens transport. We kunnen deze twee punten niet garanderen. Wij vragen u de doos voorzichtig te openen en niet met een mes of scherp voorwerp. Verwijder voorzichtig het (kraft)papier/verpakking. Sommige planten laten hun bladeren in het donker zakken, deze zijn binnen enkele dagen hersteld. Door veranderingen in het seizoen kunnen de planten afwijken van de plant op de foto. Wij verpakken en verzenden onze planten zeer zorgvuldig, schade aan een blad of verkleuring valt niet onder de garantie.

Ceropegia Woodii "Marlies Variegata" is speciaal uitgekozen voor Matthijsplantenpaleis door Matthijs Hazeleger bekend van radio en TV,

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.