Geen producten (0)
Geen producten (0)

Asplenium Scolopendrium "Angustatum" Vorstbestendig

€ 12,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG11136
Omschrijving

Asplenium Scolopendrium "Angustatum", potmaat 19 cm, Vorstbestendig 

Opmerkingen: Asplenium Scolopendrium "Angustatum" is een zeer fraaie winterharde varen. Ze heeft prachtige lichtgroene krullende bladeren.  Asplenium Scolopendrium "Angustatum" wordt geleverd als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar. De Asplenium Scolopendrium "Angustatum" is groenblijvend in de winter.

Hoogte: Asplenium Scolopendrium "Angustatum" kan een hoogte van 40 tot aan 50 cm bereiken.

Standplaats: Schaduw /half schaduw.

Verzorging Asplenium Scolopendrium "Angustatum":

De Asplenium Scolopendrium "Angustatum" gebruikt veel water, het is belangrijk dat de grond vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

Asplenium kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Asplenium is gevoelig voor natte voeten. Als uw Asplenium bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij met zijn voeten in het water staat. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen.

In ons bedrijf wordt niet gewerkt met chemische bestrijdings middelen. Matthijsplantenpaleis verpakt en verzendt haar planten zeer zorgvuldig. We gebruiken stevige kartonnen dozen en verpakken met kraftpapier en/of een vanuit gerecycled materiaal vervaardigde blister. Het is mogelijk dat er aarde uit de pot valt of een blad breekt tijdens transport. We kunnen deze twee punten niet garanderen. Wij vragen u de doos voorzichtig te openen en niet met een mes of scherp voorwerp. Verwijder voorzichtig het (kraft)papier/verpakking.

Sommige planten laten hun bladeren in het donker zakken, deze zijn binnen enkele dagen hersteld. Door veranderingen in het seizoen kunnen de planten afwijken van de plant op de foto. 

Wij verpakken en verzenden onze planten zeer zorgvuldig, schade aan een blad of verkleuring valt niet onder de garantie.

Asplenium is speciaal uitgekozen voor Matthijsplantenpaleis door Matthijs Hazeleger.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.