Geen producten (0)
Geen producten (0)

Dischidia Oiantha Variegata

€ 15,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG10869
Omschrijving

Dischidia Oiantha Variegata

Opmerkingen: Dischidia Oiantha Variegata is een zeer fraaie Dischidia. Ze heeft prachtige variegata bladeren. Een lust voor het oog. Dischidia Oiantha Variegata wordt geleverd als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Blad: Bladeren behalen een lengte van 3 tot 5 cm

Hoogte: 50 tot aan 70 cm (klimplant) 

Verzorging Dischidia Oiantha Variegata  :

De Dischidia Oiantha Variegata houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet versteend en licht vochtig blijft. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Dischidia is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Dischidia kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Dischidia Oiantha Variegata kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Dischidia Oiantha Variegata is gevoelig voor teveel water. Als uw Dischidia bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen.

Dischidia Oiantha Variegata is speciaal uitgekozen voor Matthijsplantenpaleis door Matthijs Hazeleger.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.