Geen producten (0)
Geen producten (0)

Tradescantia Flumensis ‘Quadricolor’

€ 19,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG10843
Omschrijving

Tradescantia Flumensis ‘Quadricolor’

Opmerkingen: Tradescantia Flumensis ‘Quadricolor’ is een zeer bijzondere Tradescantia. Tradescantia Flumensis ‘Quadricolor’ wordt geleverd als gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Blad: Bladeren behalen een lengte van 3 tot 5 cm.

Hoogte: Hangplant 

Verzorging Tradescantia Flumensis ‘Quadricolor’ :

De Tradescantia houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet totaal versteend. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant verrotten. 

De Tradescantia is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de zon. Tradescantia kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Tradescantia kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

 Tradescantia Flumensis ‘Quadricolor’ is gevoelig voor teveel water. Als uwTradescantia bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

 Tradescantia Flumensis ‘Quadricolor’  is speciaal uitgekozen voor Matthijsplantenpaleis door Matthijs Hazeleger.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.