Geen producten (0)
Geen producten (0)

Rebutia sp

€ 6,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG10839
Omschrijving

Rebutia sp

Opmerkingen: Rebutia sp is een zeer fraaie cactus. Iedere plant is uniek en een lust voor het oog. Deze cactus wordt geleverd als volledig gewortelde plant zoals afgebeeld op de foto. Iedere plant is uniek en groeit uit in een bijzondere vorm

Hoogte: 5  tot aan 15 cm, Iedere plant is uniek en groeit uit in een bijzondere vorm..

Verzorging :

Deze cactus houdt van zeer weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet totaal versteend in het groeiseizoen. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant verrotten. In de wintermaanden, het rustseizoen geeft u de catus geen water.

Deze catus is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Ze kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Cactussen kunnen in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Cactus is gevoelig voor teveel water. De plant mag dan ook nooit nat aanvoelen.

Deze fraaie cactus is speciaal uitgekozen voor Matthijsplantenpaleis door Matthijs Hazeleger.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.