Geen producten (0)
Geen producten (0)

Sansevieria Masoniana

€ 34,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG10489
Omschrijving

Sansevieria Masoniana, fraaie oude planten

Hoogte: 40  tot aan 80 cm. 

Opmerkingen: Sansevieria Masoniana is een zeer fraaie en grote Sansevieria, ze heeft prachtige groen, grijze bladeren.  Een lust voor het oog.

Sansevieria Masoniana wordt geleverd als volledig gewortelde plant zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack.

Verzorging Sansevieria Masoniana :

De Sansevieria Masoniana houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet totaal versteend. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant verrotten. 

De Sansevieria Masoniana is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Sanseveria kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Sansevieria Masoniana kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Sansevieria Masoniana is gevoelig voor teveel water. De plant mag dan ook nooit nat aanvoelen.

Sansevieria Masoniana is speciaal uitgekozen voor Matthijsplantenpaleis door Matthijs Hazeleger.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.