Geen producten (0)
Geen producten (0)

Semponium Sienna

€ 29,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG10083
Omschrijving

Semponium Sienna ( Sempervivum X Aeonium)

Hoogte: 30  tot aan 50 cm. 

Opmerkingen Semponium Sienna" is een zeer fraaie kruising tussen Sempervivum en Aeonium, ze heeft prachtige brede bladeren die naar donker rood verkleuren. Een lust voor het oog. Semponium Sienna is koude bestendig tot 0 graden

Semponium Sienna is een nieuwe hybride en nog bijna niet te verkrijgen.

Semponium Sienna wordt  geleverd als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Semponium Sienna :

De Semponium houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet totaal versteend.  Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant verrotten. 

De Semponium  is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Semponium  kan als kamerplant of als tuinplant op het terras worden geplaatst. Semponium  kan temperaturen tot 0 verdragen

Semponium  kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Semponium  is gevoelig voor teveel water. De plant mag dan ook nooit nat aanvoelen.

Semponium  is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.