Geen producten (0)
Geen producten (0)

Bonsai Pinus Parviflora

€ 89,50 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG000031
Omschrijving

Bonsai Pinus Parviflora

LET OP BONSAI PINUS PARVIFLORA IS ALLEEN GESCHIKT VOOR BUITEN

Iedere Bonsai is verschillend en kan licht afwijken van de foto. Iedere Bonsai heeft zijn eigen schoonheid.

Hoogte inclusief pot: circa 20/22 cm
Pot maat: 12 x 10 x 6 cm
Leeftijd: circa 18-20 jaar
Herkomst: Japan

Deze Pinus Parviflora is geschikt voor buiten op een zonnige plek en lichte plaats 
Bonsai Pinus Parviflora is goed bestand tegen hitte en zon. Deze Bonsai Pinus Parviflora verdraagt geen temperaturen onder de - 3 C. Bij strengere vorst wordt een tijdelijke plaats in een koude schuur of koele ruimte aangeraden.

Een Bonsai mag nooit uitdrogen, het is verstandig de Bonsai om de dag te gieten en te besproeien. Naaste het gieten mag hij1 tot 2 keer per week gedompeld worden, dit voorkomt uitdroging langs de randen van de pot. Let wel dat dompelen afhankelijk is van de warmte en standplaats. De grond van een Bonsai moet altijd licht vochtig aanvoelen.

Bij verplaatsing kan een Bonsai reageren op zijn nieuwe standplaats, het kan voorkomen dat hij zijn blaadjes laat vallen. Er zijn soorten die bijna helemaal kaal kunnen worden. In dit geval blijf u het boompje normaal verzorgen.

Deze Bonsai zijn speciaal uitgekozen door Matthijs en Bert Hazeleger voor "De Grote Huisverbouwing"SBS6 De Bonsai is onderdeel van H&H Bonsai

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.