Geen producten (0)
Geen producten (0)

Maranta ‘Cat Moustache’ (NOID/Dark)

€ 9,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG8823
Omschrijving

Maranta ‘Cat Moustache’ (NOID/Dark)

Blad: Bladeren behalen een lengte van 15 tot 25 cm

Hoogte: 60 tot aan 80 cm (hangplant) 

Opmerkingen: Maranta ‘Cat Moustache’ (NOID/Dark) is een zeer fraaie Maranta, ze heeft prachtige groene bladeren met fraaie strepen en vlekken. Een lust voor het oog. Maranta ‘Cat Moustache’ (NOID/Dark) wordt  geleverd als gewortelde plant zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzorging Maranta ‘Cat Moustache’ (NOID/Dark) :

De Maranta gebruikt veel water, het is belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Maranta is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet direct in het felle zonlicht wordt geplaatst. Maranta kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Maranta kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Maranta is gevoelig voor natte voeten ( een laagje water in de pot) water. Als uw Maranta bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij met zijn voeten in het water staat. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen.

Wij verpakken en verzenden onze planten zeer zorgvuldig, schade aan een blad of verkleuring valt niet onder de garantie.

Maranta Noid / Cat Moustache is speciaal uitgekozen voor Matthijs Plantenpaleis door Matthijs Hazeleger.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.