Geen producten (0)
Geen producten (0)

Echeveria Nicolas

€ 18,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG8814
Omschrijving

Echeveria Nicolas

Blad: Bladeren behalen een lengte van 10 tot 15 cm.

Hoogte: 30 tot aan 60 cm. 

Opmerkingen: Echeveria 'Nicolas' is een zeer bijzondere Echeveria. Ze heeft prachtige bladeren. Een zeer fraaie en bijzondere plant. Echeveria 'Nicolas' wordt geleverd als gewortelde plant zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzorging Echeveria :

De Echeveria houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet totaal versteend. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant verrotten. 

De Echeveria is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Echeveria kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Echeveria kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Echeveria is gevoelig voor teveel water. Als uw Echeveria bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen.

Wij verpakken en verzenden onze planten zeer zorgvuldig, schade aan een blad of verkleuring valt niet onder de garantie.

Echeveria 'Nicolas' is speciaal uitgekozen voor Matthijsplantenpaleis door Matthijs Hazeleger.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.