Geen producten (0)
Geen producten (0)

Gymnocalycium Mihanovichii Variegata nr 247

€ 29,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG11763
Omschrijving

Gymnocalycium Mihanovichii Variegata nr 247

Deze Gymnocalycium Mihanovichii Variegata heeft een uniek nummer, de plant op de foto is ook de plant die u koopt.

Opmerkingen: Gymnocalycium Mihanovichii Variegata is een zeer fraaie Gymnocalycium. Ze heeft een prachtige tekening. Een lust voor het oog. Gymnocalycium Mihanovichii Variegata wordt geleverd als gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Hoogte: 10 tot aan 15 cm. 

Verzorging Gymnocalycium Mihanovichii Variegata:

De Gymnocalycium Mihanovichii Variegata houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet totaal versteend. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant verrotten. 

De Gymnocalycium Mihanovichii Variegata is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Gymnocalycium Mihanovichii Variegata kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Gymnocalycium Mihanovichii Variegata kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Gymnocalycium Mihanovichii Variegata is gevoelig voor teveel water. De plant mag dan ook nooit nat aanvoelen.

Gymnocalycium Mihanovichii Variegata is speciaal uitgekozen voor Matthijsplantenpaleis door Matthijs Hazeleger.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.