Geen producten (0)
Geen producten (0)

Myrtillocactus Geometrizans Monstrose

€ 14,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG11100
Omschrijving

Myrtillocactus Geometrizans Monstrose Potmaat 12 cm

Opmerkingen: Myrtillocactus Geometrizans Monstrose is een zeer fraaie Cactus soort ze heeft een bijzondere groei vorm. Myrtillocactus Geometrizans Monstrose is bijna niet te verkrijgen. Een lust voor het oog.

Myrtillocactus Geometrizans Monstrose geleverd als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Iedere plant is uniek, planten verschillen van elkaar.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging :

De Myrtillocactus Geometrizans Monstrose houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet totaal versteend.  Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant verrotten. 

De Myrtillocactus Geometrizans Monstrose is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Ze kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Myrtillocactus Geometrizans Monstrose kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

De Myrtillocactus is gevoelig voor teveel water. De plant mag dan ook nooit nat aanvoelen.

Myrtillocactus Geometrizans Monstrose is speciaal uitgekozen voor Matthijsplantenpaleis door Matthijs Hazeleger.

Ook interessant

€ 12,95
Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.