Geen producten (0)
Geen producten (0)

Geschenkset Bonsai Podocarpus Large

€ 139,50 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG14952
Omschrijving

Geschenkset Bonsai Podocarpus Large

Deze Bonsai is geschikt voor binnen en  buiten.

Bonsai Podocarpus

Hoogte inclusief pot: circa 45-50 cm.
Pot maat: 22 x 7 cm.
Leeftijd: circa14 - 16 jaar
Herkomst: China

Deze Bonsai Podocarpus is geschikt voor de woonkamer op een zonnige plek en lichte plaats maar kan ook buiten staan.
Bonsai  Podocarpus is goed bestand tegen hitte en zon. Podocarpus verdraagt geen temperaturen onder de 0°C. 

Met deze fraaie geschenkset heeft u een echte binnenkomer, wat ook de reden is een Bonsai is geschikt voor iedere gelegenheid. 

Een Bonsai als cadeau is geschikt voor iedere gelegenheid of het nu voor een geboorte, huwelijk of verjaardag is. We willen met een Bonsai laten weten hoeveel we om iemand geven en al het goede wensen. Met een Bonsai geef je de boodschap van een goede balans, we wensen onze dierbare een goede gezondheid en een gelukkig leven. Bonsai is er in vele stijlen en vormen met bladeren of naalden voor binnen en buiten, zo kun je voor ieder persoon een keuze maken en je persoonlijke boodschap doorgeven.

Bonsai vindt zijn oorsprong in het Chinese keizerrijk. Ca. 700 voor christus werden er in China al miniatuur boompjes gekweekt, in China genaamd "Pun-Tsai". Rond het jaar 1100 nam Japan veel gebruiken over uit China. Zo kwam ook de kunst van het gekweekte van miniatuurboompjes naar Japan toe. In Japan werd de kunst vervolgens verder ontwikkeld onder invloed van het Zen Boeddhisme. De naam Bonsai is dan ook een Japans woord dat “boom in pot” betekent en het wordt zelfs beschouwd als een levende kunstvorm. Hedendaags wordt Bonsai in vele Aziatische landen gekweekt, zo met ieder zijn eigen stijl en karakter.

Deze Bonsaiset is speciaal uitgekozen door Matthijs  voor "De Grote Tuinverbouwing" SBS6 

 

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.