Geen producten (0)
Geen producten (0)

Iris Germanica Hissy Fit

€ 5,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG14891
Omschrijving

Iris Germanica Hissy Fit,  Baardiris Wintervast Knol

Iris Germanica Hissy Fit knollen kunnen nu al besteld worden. Wij leveren de Iris knollen uit eind februari.

Inhoud 1 knol per verpakking

Hoogte: Tot 110 cm.

Planttijd: maart, april en mei.

Bloeitijd: Juni

Plantdiepte: 3 tot 5 cm boven de knol.

BloemenIris Iris Germanica Hissy Fit is een wintervaste Iris haar bloemen zijn ongeveer 10 tot 15 cm. groot en worden hoog gehouden op stevige lange stelen.

De Nederlandse naam voor Iris Germanica is Baardiris. De naam Baardiris verwijst naar de karakteristieke baardachtige structuur op de bloem van de Iris Germanica. Deze baard bestaat uit een rij opstaande, harige strengen die uit de bloembladen groeien. De baardiris is vernoemd naar deze opvallende eigenschap.

Iris Germanica staat het liefst op een plaats in de zon. Ze hebben een  voorkeur voor voedzame grond op een vochtige plaats.  Iris Germanica zijn snelle groeiers en wintervast. Iris kan ook goed gebruikt worden als snijbloem, 

Welke variant van onze Iris Germanica je ook kiest, bij de eerste zonnestralen in het voorjaar schieten de scheuten uit de grond. Langzaam ontvouwen ze hun bloemenpracht, waarna je in de maand juni van hun bloemenpracht kunt genieten.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.