Geen producten (0)
Geen producten (0)

Skimmia Japonica Rubesta

€ 12,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG11088
Omschrijving

Skimmia Japonica Rubesta, Winterhard

Opmerkingen: Skimmia Japonica Rubesta is een fraaie winterharde heester. De dieprode bloemknoppen worden gevormd in het najaar, gevolgd door rode bloei in het voorjaar. Met haar rode bloem en bloemknoppen een echte blikvanger in de tuin. De Skimmia Japonica Rubesta staat het liefst op een halfschaduw standplaats. Deze Skimmia is vorstbestendig, bij zeer strenge vorst adviseren wij de plant enige bescherming te bieden. Skimmia Japonica Rubesta is groenblijvend / bladhoudend. 

Hoogte: Skimmia Japonica Rubesta kan een hoogte bereiken van 50 tot 100 cm.

Bloeiperiode: april/mei. 

Standplaats: halfschaduw

Skimmia Japonica Rubesta verdraagt vorst, bij zeer strenge vorst adviseren wij de plant enige bescherming te bieden.

In ons bedrijf wordt niet gewerkt met chemische bestrijdings middelen. Matthijsplantenpaleis verpakt en verzendt haar planten zeer zorgvuldig. We gebruiken stevige kartonnen dozen en verpakken met kraftpapier en/of een vanuit gerecycled materiaal vervaardigde blister. Het is mogelijk dat er aarde uit de pot valt of een blad breekt tijdens transport. We kunnen deze twee punten niet garanderen. Wij vragen u de doos voorzichtig te openen en niet met een mes of scherp voorwerp. Verwijder voorzichtig het (kraft)papier/verpakking.

Sommige planten laten hun bladeren in het donker zakken, deze zijn binnen enkele dagen hersteld. Door veranderingen in het seizoen kunnen de planten afwijken van de plant op de foto. 

Wij verpakken en verzenden onze planten zeer zorgvuldig, schade aan een blad of verkleuring valt niet onder de garantie.

Skimmia is uitgekozen door Matthijs Hazeleger voor Matthijsplantenpaleis.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.