Geen producten (0)
Geen producten (0)

Mangave Blazing Saddles

€ 19,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG11570
Omschrijving

Mangave Blazing Saddles

Opmerkingen Mangave Blazing Saddles is een zeer fraaie Mangave, ze heeft prachtige brede bladeren met vlekken en strepen. Een lust voor het oog. Mangave Blazing Saddles wordt geleverd als gewortelde plant zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar. Iedere plant is uniek, planten kunnen onderling verschillen.

Hoogte: 10 tot aan 30 cm. 

Verzorging Mangave Blazing Saddles :

De Mangave houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet totaal versteend. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant verrotten. 

De Mangave is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Mangave kan als kamerplant of als tuinplant op het terras worden geplaatst. Mangave vorstbestendig tot 0 graden.

Mangave kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Mangave is gevoelig voor teveel water. De plant mag dan ook nooit nat aanvoelen.

Mangave is speciaal uitgekozen voor Matthijsplantenpaleis door Matthijs Hazeleger.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.