Geen producten (0)
Geen producten (0)

Mangave Praying Hands

€ 19,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG11010
Omschrijving

Mangave Praying Hands

Deze Mangave is geheel nieuw in de handel, met trots mogen wij deze als eerste in Europa aanbieden. Er zijn slechts een beperkt aantal planten beschikbaar. In het foto overzicht is een voorbeeld weergegeven van een volwassen plant.

Opmerkingen: Mangave Praying Hands is een zeer fraaie Mangave, ze heeft prachtige groeiende bladeren. Een lust voor het oog. Mangave is vorstbestendig tot 0 graden. Mangave Praying Hands wordt geleverd als volledig gewortelde plant zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Hoogte: 20 tot aan 40 cm. 

Verzorging Mangave Praying Hands :

De Mangave houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet totaal versteend. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant verrotten. 

De Mangave is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Mangave kan als kamerplant of als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Mangave kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Mangave is gevoelig voor teveel water. De plant mag dan ook nooit nat aanvoelen.

Mangave is speciaal uitgekozen voor Matthijsplantenpaleis door Matthijs Hazeleger.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.