Geen producten (0)
Geen producten (0)

Syngonium Purple Beauty

€ 8,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG000011
Omschrijving

Syngonium Purple Beauty

Deze Syngonium Purple Beauty wordt geleverd alsplant zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar. Iedere plant is verschillend / planten kunnen onderling verschillen van elkaar.

Opmerkingen: Syngonium Purple Beauty is een zeer fraaie Syngonium, met haar bijzondere blad.

Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack.

In ons bedrijf wordt niet gewerkt met chemische bestrijdingsmiddelen, wij gebruiken biologische bestrijding doormiddel van nuttige insecten die de schadelijke uitschakelen. Ondank het zorgvuldig controleren kan er een insect meereizen in de verpakking, deze zijn volkomen onschadelijk en dragen bij aan een beter en gezond milieu. Wij verpakken onze planten uitsluitend in gerecycled materiaal en dozen, we beperken het gebruik van plastic tot minimaal.

Verzorging: Syngonium Purple Beauty :

De Syngonium Purple Beauty houdt van regelmatig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet nat aanvoelt.  Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant gaan verrotten. 

De Syngonium is niet veeleisend aan zijn standplaats, zolang hij maar niet in de zon wordt geplaatst.

Syngonium kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Syngonium  is gevoelig voor teveel water.

Wij verpakken en verzenden onze planten zeer zorgvuldig, schade aan een blad of verkleuring valt niet onder de garantie.

Syngonium Purple Beauty is speciaal uitgekozen door Matthijs Hazeleger "Matthijs plantenpaleis" "De Grote Huisverbouwing" SBS6. "De Grote Tuinverbouwing" SBS6

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.