Geen producten (0)
Geen producten (0)

Euphorbia Tirucalli "Sticks On Fire"

€ 12,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG8816
Omschrijving

Euphorbia Tirucalli "Sticks On Fire"

Hoogte: Tot aan 100 cm. 

Opmerkingen: Euphorbia Tirucalli "Sticks On Fire" is een zeer bijzondere Euphorbia. Euphorbia Tirucalli "Sticks On Fire" worden als gewortelde planten geleverd, zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar. Planten hebben allemaal dezelfde potmaat maar kunnen onderling verschillen, iedere plant is uniek. Na aankoop van deze plant adviseren wij om de plant niet te verpotten in een ander grondmengsel. Planten beginnen nu hun eerste nieuwe uitloop te krijgen. Stammetjes kunnen vergroeiingen hebben wat lijkt op schade dit is normaal bij deze soort.

Verzorging Euphorbia Tirucalli "Sticks On Fire":

De Euphorbia Tirucalli "Sticks On Fire" houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond  niet totaal versteend. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant verrotten. 

De Euphorbia Tirucalli "Sticks On Fire" is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Euphorbia Tirucalli "Sticks On Fire" kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Euphorbia Tirucalli "Sticks On Fire" kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte cactus bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Euphorbia Tirucalli "Sticks On Fire" is gevoelig voor teveel water. Als uw Euphorbia bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine delen nadat ze zijn ingedroogd voorzichtig verwijderen.

Wij verpakken en verzenden onze planten zeer zorgvuldig, schade aan een blad of verkleuring valt niet onder de garantie.

Euphorbia Tirucalli "Sticks On Fire" is speciaal uitgekozen voor Matthijsplantenpaleis door Matthijs Hazeleger.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.