Geen producten (0)
Geen producten (0)

Kalanchoe Synsepala

€ 18,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG8815
Omschrijving

Kalanchoe Synsepala

Blad: Bladeren behalen een lengte van 10 tot 15 cm.

Hoogte: 30 tot aan 50 cm. 

Opmerkingen: Kalanchoe Synsepala is een fraaie Kalanchoe. Ze heeft prachtige bladeren. Kalanchoe Synsepala wordt geleverd als gewortelde plant zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar. Iedere plant is uniek, planten verschillen van elkaar.

Verzorging Kalanchoe :

De Kalanchoe houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet totaal versteend. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant verrotten. 

De Kalanchoe is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. In de zomer is het echter raadzaam de plant niet in de volle zon te zetten. De bladeren bevatten veel vocht en de kans op verbranding van het blad is dan groot. Kalanchoe kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Kalanchoe kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Kalanchoe is gevoelig voor teveel water. Als uw Kalanchoe bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen.

Wij verpakken en verzenden onze planten zeer zorgvuldig, schade aan een blad of verkleuring valt niet onder de garantie.

Kalanchoe Synsepala is speciaal uitgekozen voor Matthijsplantenpaleis door Matthijs Hazeleger.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.