Geen producten (0)
Geen producten (0)

Syngonium Mojito

€ 14,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG0104
Omschrijving

Syngonium Mojito

Syngonium "Milk Confetti" zijn als gewortelde stekplant opgepot in de juiste aarde. Wij adviseren u de plant de komende maand nog niet te verpotten, verpotten in dit stadium kan dodelijk zijn. Iedere plant is verschillend, planten kunnen onderling verschillen van elkaar. Alle planten hebben roze vlekken en of strepen. 

In ons bedrijf wordt niet gewerkt met chemische bestrijdingsmiddelen, wij gebruiken biologische bestrijding doormiddel van nuttige insecten die de schadelijke uitschakelen. Ondank het zorgvuldig controleren kan er een insect meereizen in de verpakking, deze zijn volkomen onschadelijk en dragen bij aan een beter en gezond milieu. Wij verpakken onze planten uitsluitend in gerecycled papier en dozen, we beperken het gebruik van plastic tot minimaal.

Hoogte: 30 tot 40 cm.

Opmerkingen: Syngonium Mojito is een zeer fraaie Syngonium. Met haar bijzondere blad. 

Syngonium Mojito is bijna niet te verkrijgen in de handel ze wordt  geleverd als gewortelde stekplant zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar. Iedere plant is verschillend planten kunnen onderling verschillen van elkaar.

Verzorging Syngonium Mojito :

De Syngonium Mojito houdt van regelmatig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet nat aanvoelt.  Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant gaan verrotten. 

De Syngonium Mojito" is niet veeleisend aan zijn standplaats, zolang hij maar niet in de zon wordt geplaatst.

Syngonium kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Syngonium  is gevoelig voor teveel water.

Syngonium Mojitoi" is speciaal uit gekozen door Matthijs hazeleger voor Matthijs Plantenpaleis "De Grote Tuinverbouwing" SBS6.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.