Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Plantgrow natuurlijke plantenvoeding 1L

€ 9,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG000014
Omschrijving

Plantgrow natuurlijke plantenvoeding 1L

Deze bekroonde Plantgrow vloeibare, natuurlijke plantenvoeding wordt gemaakt door middel van een uniek en milieuvriendelijk natuurlijk proces genaamd anaerobe vergisting. Plantgrow vloeibare, natuurlijke plantenvoeding is gemaakt van planten voor planten, het is 100% vrij van chemicaliën en biedt de essentiële componenten voor het behoud van een rijke en voedzame bodem op een puur natuurlijke manier. Een perfecte plantenvoeding om biologisch of zelfs veganistisch te kweken en tuinieren. 

Plantgrow plantenvoeding bevat niet alleen de essentiële voedingsstoffen voor kamerplanten, tuinplanten, bomen en struiken, maar ook de vitale bodemmicroben die een verrijkte en gezonde bodem ondersteunen voor het genereren van sterke wortelgroei. Kan het hele jaar door worden toegepast.

100% plantaardig - 100% biologisch - 100% veganistisch
Vrij van chemicaliën - vrij van dierlijke afvalstoffen - vrij van turf
Gemaakt van planten voor planten

Plantgrow wordt aangeraden als voeding voor alle kamerplanten door Matthijs Hazeleger, Matthijs Plantenpaleis 'De Grote Huisverbouwing SBS6 - De Grote Tuinverbouwing SBS6

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.