Geen producten (0)
Geen producten (0)

Psidium Cattleianum Arasa, Aardbeiguave

€ 24,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG14251
Omschrijving

Psidium Cattleianum Arasa, Aardbeiguave

Deze Guave is speciaal door ons uitgekozen en zeer geschikt  om in pot te plaatsen. De Psidium Cattleianum Arasa, Aardbeiguave is ook gebruikt in de fruithaag van "De Grote Tuinverbouwing" SBS6

Pot maat: 4 liter

De Psidium Cattleianum Arasa, Aardbeiguave is een zelfbestuivende guaveplant. Er zijn dus geen aparte mannelijke en vrouwelijke planten nodig om vruchten te krijgen. Na circa twee tot drie jaar kan de plant vruchten gaan dragen. Psidium Cattleianum Arasa, Aardbeiguave" bloeit in mei-juni met witte geurende bloemen. In september - oktober zijn de vruchten plukrijk. Daarbij is de Psidium Cattleianum Arasa, Aardbeiguave  is niet winterhard tot  en moet overwinterd worden bij een minimale temperatuur van 5 °C. 

Verzorging: In de winter (november– februari) raden wij aan om de plant in de gewenste vorm snoeien. De Psidium Cattleianum Arasa, Aardbeiguave" staat graag op een zonnige, enigszins beschutte standplaats. 

De geleverde Guave kan (afhankelijk van uw bestelmoment / seizoen ) afwijken van de getoonde afbeeldingen, planten zijn bladverliezend in het najaar.

De APsidium Cattleianum Arasa, Aardbeiguave" is speciaal uitgekozen door Matthijs Hazeleger "De grote Tuinverbouwing" SBS6

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.